„Истории за здраве“: Как една ветеринарна лекарка и майка намери изход от лабиринта на простудните заболявания?

Силвия Динева постоянно е боледувала, докато не решава да се довери на Шуслеровите соли

Силвия Динева, ветеринар

Избрах си тази професия още като дете. Започна се едно носене на животни вкъщи. Кучета, котки, гълъби – всичко, което можех да намеря по улиците.

За около половин година бях в Малта. Там работих в доста голяма клиника. Имаше екзотични животни – змии, тигърчета..., но реших да се върна в България, защото тук ми е мястото.

Запознах се със съпруга си, когато той доведе кучето си на преглед. Питбулът имаше рани по тялото и реших, че го използват за боеве. После се оказа, че това не е така. Връзката ни се разви бързо и лесно. Както се казва, търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Скоро след това се появи и детето, което сега е на година и три месеца.

Убедена съм, че деца, които растат с животни у дома, растат по-здрави. В околната среда има достатъчно алергени, за да се притесняваме от едно куче. Разбира се, винаги съм в стаята, когато детето и кучето са заедно.

Много боледувах през зимата и една позната ми каза да ползвам Шуслерови соли. Оказа се, че има голям ефект. Ползвам ги и за детето. За сваляне на температура, за секрети в носа...


Гледайте цялото предаване на btvplus.bg