.

Марина Войкова и Давид Бонев: Сватбата ни сигурно ще бъде някъде в чужбина, в тесен кръг

Как е започнала любовната приказка между "Мис България" 2015 и бизнесмена и защо само след петмесечна връзка двойката се сгоди в Тайланд?

Марина Войкова, "Мис България" 2015:
Как се запознахме ли? Реших да отговоря на всички пожелания във Facebook за рождения ми ден. Повечето бяха много тривиални, но попаднах на една поема. Все пак съм човек, който е завършил българска филология, и се впечатлих. Влязох в профила му, малко детективска работа (смее се). Благодарих му и така започна разговорът ни. Всъщност той и преди това ми е писал две съобщения, но не съм му отговаряла.

Давид Бонев, бизнесмен:
Не съм писал аз поемата. Просто я имах в мейла си. Аз също разгледах профила й и видях, че тя не е типичната миска. Реших да подходя малко по-човешки. Тогава уикендите ходех на един актьорски курс. Когато тя ме попита какво правя, аз й пратих клипче, на което съм облечен като пират, правехме „Сън в лятна нощ“. Тя не повярва, че съм банкер, който ходи на актьорски курс.

Марина Войкова:
Когато се видяхме за първи път, му казах, че имам само 30 минути. Бях в малко по-меланхоличен период и изобщо не ми се занимаваше. Знаете ли колко такива като него се опитват да достигнат до мен.

Давид Бонев:
Разговаряхме. Усетих, че ми прави тестове, за да види как ще реагирам на определени думи и жестове. След това тя замина за Гърция с родителите си и почувствах, че ми липсва. Имаше мигновено привличане, бих казал инстантно влюбване от пръв поглед. Няколко дни по-късно тя се върна и не исках да я пускам повече.

Марина Войкова:
Досега не ми се беше случвало някой да ми въздейства чак толкова. Интелект, съчетан с много талант!