.

Менталистът Лиор Сушард: Не съм от хората, които комуникират с духовния свят

Нито мога да предсказвам бъдещето, допълва той

Лиор Сушард е най-известният менталист в света. На 19 и 20 декември в Народния театър "Иван Вазов" той ще представи пред българска публика новото си шоу.

Лиор Сушард старателно крие личния си живот, но умело разчита мислите на другите. Пътува непрекъснато и трудно се задържа на едно място повече от три дни, дори в любимия си Тел Авив, където живее семейството му. Ето какво сподели той пред Георги Тошев.

Получавам много мейли, постоянно ми идват нови идеи. Непрекъснато пътувам, бил съм в повече от 60 държави. След София ще летя до Ню Йорк, после Милано и Монако.

Кога се чувствам сам ли? Огромна е разликата между сцената, когато си пред 3-4 хиляди души, и момента, когато останеш сам в стаята. Понякога е хубаво да останеш сам с мислите си.

Разбира се, известността понякога създава неудобства. Например не мога да отида в мола в петък вечер, защото хората идват при мен.

Шоуто в София ще бъде много интерактивно. Ще се опитам да позная невъзможни неща за хора от публиката. По план то трябва да е 90 минути, но, доколкото се познавам, ще е малко повече. Ще има много изненади.

Понякога се чувствам като поп звезда, но разликата е, че при мен забавлението е и интелектуално.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Ексклузивна среща с човека, който чете мисли - менталистът Лиор СушардЕдин от най-силните телепати в света е способен не само да прочете мислите на друг човек, но и да го накара да мисли като него