Михаил Билалов отново сяда в стола на богатството в "Стани богат"

"Идват големи фенове на "Стани богат" и идват, за да изпитат адреналина от самата игра", сподели водещият

Рая Пеева вече е в компанията на актьора Михаил Билалов, който от известно време се подвизава като мутра, за щастие само на сцената. За "еволюцията на престъпното мислене" и завръщането на "Стани богат" ще ни разкажат Рая Пеева и Михаил Билалов.

Намираме актьора в подготовка за следващото представление на моноспектакъла "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене", в който той е в ролята на мутра. Моноспектакълът  има реализирани вече повече от 30 представления. "Работя го за удоволствие", сподели актьорът пред Рая Пеева.

Предаването "Стани богат" се завръща, а Михаил Билалов отново сяда в стола на богатството. "Много обичам тази игра!", призна актьорът и сподели, че в ролята на жокер е помогнал да се спечелят пари в играта във Франция.

"Не правя специфична подготовка. Как ще се подготвиш за един неизброим набор от въпроси, които не знаеш? По правило аз не знам въпросите. Не мога да бъда подготвен за едно такова нещо. Моята подготовка не се изразява в нищо друго от това да внимавам заедно с играча и да се опитам заедно с него да реша задачата", каза водещият Михаил Билалов.