На гости на Део и Мариана, които живеят в Годеч

Вижте във видеото!

Днес Рая Пеева е на гости на Део и неговата половинка Мариана. От година и половина младото семейство живее в Годеч. Рая ще хване за кратко Део, докато прави сутрешния си крос, а с Мариана ще поспортуват усилено с личния й треньор.

"Тренирам повече от година след раждането на Теди, но резултатите при мен идват доста бавно, защото имам инсулинова резистентност и това предразполага към по-трудно отслабване", споделя Мариана.

Семейството решава да се премести в Годеч, когато разбира, че ще имат второ дете, тъй като в София живеят в малък апартамент. Идилията на малкия град им допада, макар че на моменти усещат липсата на социален живот. В двора си отглеждат зеленчуци, а децата им се наслаждават на природата и свободата да играят навсякъде.

От две седмици Мариана е водещ на подкаст, който е насочен към жените и тяхното репродуктивно здраве.

"Покрай подкаста установих, че много жени ги е срам да говорят за здравето си, за проблемите си, за това, че не могат да имат деца, че имат кисти и т.н. Това са много сериозни теми, за които трябва да се говори повече, защото дори да си на 22, пак можеш да имаш проблем", разказва Мариана.