Николаос Цитиридис за смешното и сериозното

Защо водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис" е свалил 15 килограма преди старта му, как е получил прякора "Додо" и защо се е отказал от кариерата си на метъл музикант?

"Преди обед" празнува своя 8-и рожден ден, а Николаос Цитиридис своя 8-и ден в ефира на bTV. На 1 февруари водещият на късното шоу отпразнува своя 26-и рожден ден и си пожела зелено ферари с доживотна гаранция. И изненада! Сашо и Деси успяха да сбъднат тази негова мечта.

"След като стартира шоуто започнаха да се появяват приятели, които не знаех, че имам. Изключителен интерес има към моята личност сега. Появяват се стари познати, които се кефят на всичко, което се случва", споделя Николаос.

Водещият на късното шоу на bTV разказа защо е решил да стане журналист. "В осми класа започнах да ходя на уроци по барабани и всяка сутрин се събирахме в един приятел в "Младост" и гледахме сутрешния блок на bTV. И един път гледах разследване на Стоян Георгиев, в което той беше влязъл под прикритие като учител по английски. И като го видях това и си казах, че точно това е смисъла на тази професия и това е смисъла на живота да показваш на хората неща, които не виждат, а истината е много по-дълбока и откровена, отколкото си мислим", сподели Цитиридис.

На финала на гостуването си Николаос и Сашо се изправиха един срещу друг в мокър двубой.