.

Отслабването като духовен процес

Десислава Иванова и Милуш Кадиев дават съвети как да се справим с трудните моменти в живота

Десислава Иванова: Хората не отслабват или бързо се връщат към старото си тегло, защото в повечето случаи воюват – с храната, с тялото си... Организмът застава в позиция защита, а това не е добре.

Тялото е отражение на стреса, на спомените ни. Едно е да спреш хляба, съвсем друго е да спреш да се ядосваш, което е същинската промяна. Ние не сме щастливи. Съвременният човек е като роб, нагърбен със задължения.

Милуш Кадиев: Натрупах много пари чрез недвижими имоти и финансови инвестиции. Заради рискови инвестиции в един момент загубих всичко. Останах на улицата и това не е метафора, живеех при един мой приятел.

Десислава Иванова: Точно в този момент аз му се обадих, за да споделя проблемите си, които бяха „кифленски” (смях). Бях с много богат мъж, но вече се чувствах като негова собственост. Постепенно се сближихме.

Милуш Кадиев: Когато една врата се затвори, се отваря друга. Не трябва да стоим и да чакаме затворената врата да се отвори отново, а да намерим пътя към отворената. Човек трябва да намери информацията вътре в себе си.

Десислава Иванова: На лекцията ни на 30 юни в Южния парк хората няма да получат магическо хапче, с което ще свалят 20 килограма. Ще получат насоки върху какво да работят, кои са моделите, които ни блокират, така че всеки да намери своята отворена врата към мечтаното.