.

Певецът Стефан Илчев с премиера на нова песен

Песента се казва "Каквото искаш"

"Браво, моето момче!" е реплика на Лили Иванова по адрес на Стефан Илчев. Той е известен е с вокалните си възможности, които обхващат няколко октави, както и със способността си да имитира женски гласове.

Стефан Илчев представя премиерно в "Преди обед" новата си песен, в която става дума за любов.

"Музиката и аранжиментът са на Ясен Козев и на Крум Георгиев, за което съм им страшно благодарен. Да работиш с професионалисти и хора, които са доказани имена в българската музика, е фантастично. Бързо записахме парчето. Текстът е на Гери Торийска. Росен Стоев записа всички вокали. Страхотно е чувството и усещането да работиш с професионалисти", сподели Стефан Илчев.

Вижте във видеото какво още разказа певецът.

Коментирай
публикувай
  • Mariq_888

    И това имитаторче си позволи да каже,че пее по-добре от Лили Иванова! Това,че може да вие с женствения си глас не го прави певец, някой трябва да му обясни,че има голяма разлика между пеене и виене, абсолютно посредствен тип, който няма нито един хит, отдаваше му се да имитира само женски образи. Навремето се опита да пробие в чалгата и дори направи дуети с Преслава и Емилия, но дори и в това не му се получи. Не впечатлява с нищо, завършил оперно пеене, но не може да пее опера.