В гардероба на Кристина Милева

Вижте във видеото

Въпреки че краят на пандемията не се вижда, модните дефилета се завърнаха в Париж. Водещи модни къщи организират ревюта и парижката седмица на модата ще продължи до 6 октомври. Повечето от тях избраха да представят колекциите си онлайн.

"В зависимост от това какво са решили да следват, всяка една марка преценява дали да се покаже дигитално или на живо със стандартното дефиле. някои правят малко по-камерни събития с много селектирани гости. Може да се каже, че това има две страни. За мен лично така леко се губи еуфорията и въобще преживяването, но от друга страна това събужда една друга креативност за визуализации и различно представяне на колекциите в зависимост от самата концепция на марката. Могат да бъдат видяни много интересни видеа и виртуални концепции", споделя Антония Йорданова.

След кратък обзор на модните тенденции, които ни очакват, стилистката ни отведе виртуално в апартамента, който е и студио на модела Кристина Милева и надникна в гардероба й. От известно време тя се изявява и като шапкар.