.

Втората ни ракета Димитър Кузманов: С по-добри показатели сме от отбора на Аржентина, който излезе първи от тяхната група

Препъна ни не толкова мачът с Белгия, а мачът, който загубихме на двойки срещу Молдова, отбеляза той

Преди три дни, на 10 януари, завърши отборният турнир "ATP Cup", в който се включи и България. В състезанието участваха 24 отбора, разделени в 6 групи от по 4 тима. Победител стана отборът на Сърбия, който възпя победата си с хит на Камелия, която имаше рожден ден на 10 януари, и обръщение на Джокович към българите.

След победи над Великобритания и Молдова, българският отбор, предвождан от Григор Димитров, се препъна в Белгия и не стигна до четвъртфиналите, но напусна състезанието с гордо вдигната глава.

В "Преди обед" днес гостува втората ни ракета Димитър Кузманов.

"Все още се опитвам да асимилирам това, което се случи. Емоциите бяха много големи. Постепенно, всеки един ден, осъзнавам успеха, това, което преживяхме там и начина, по който накарахме хората да се чувстват", каза той.

"Това за мен беше сбъдната мечта. Изживях мечтата си всеки един ден през тези две седмици, докато бях в Австралия. Беше нещо, на което успях да се насладя напълно и съм изключително щастлив. Емоциите, които изживяхме, радостта и любовта на хората са нещата, които дават смисъл", категоричен е Кузманов.

"Имахме изключителен малшанс. Не мога да повярвам, че точно така се развиха нещата, тъй като ние завършихме трети в нашата група, в която бяха отборите на Белгия, Англия и Молдова. Ние сме с по-добри показатели дори от отбора на Аржентина, който излезе първи от тяхната група. Това нещо, което ни препъна, беше не толкова мачът с Белгия, а мачът, който загубихме на двойки срещу Молдова", отбеляза втората ни ракета.

Вижте във видеото какво още сподели Димитър Кузманов.