.

Защо филмът за Левски стана повод за скандал?

Очи в очи на живо в студиото се сблъскват режисьорът на лентата "Дякон Левски" – Максим Генчев, и наследниците на АпостолаbTV Plus

Коментирай
публикувай
 • iwelina.iwa

  От къде ги събрахте тези водещи,големи тъпаци са.. за нищо не стават !!!!!!

 • voxxymoxxy

  Няма да коментирам филма,понеже не съм го гледала,но ще си позволя да кажа,че за първи път виждам толкова жалък режисьор,изпаднал толкова,че да хвали и защитава собствения си продукт.Неспособността да понася критика издава слабия му характер и духовна ограниченост,които проличават и в цялостното му яростно поведение,анархия в мисълта и тежките произнесени думи,обиждайки журналистите,Сашо Кадиев и зрителите,които по някаква причина не са харесали филма му.Имам чувството,че в някое следващо интервю може да изкара един автомат "Калашников" и да разстреля всички свои опоненти!По-полека,господин Генчев!:)

 • kronop

  Този човек има нужда от квалифицирана помощ!!!Не съм чувала друг "режисьор" да ходи с клакьори и да обяснява колко му е хубав филма и какво е трябвало да видят хората,а те са толкова "тъпи"да не го видят и видете ли не са го разбрали този самозван "режисьор"

 • mmurnauu

  Този психопат Генчев не зная откъде се появи, но по някакъв начин като лакмус показа на какво дередже е страната и българите. Харесали филма хора, са : първо - хора, които нямат понятие от кино и сценарии, па камо ли от монтаж; второ - пълни невежи. Филмът е толкова объркан и сценарият толкова хаотичен, че дори да не става въпрос за Левски, пак ще е една голяма нула. Решили някви ентусиасти да си направят филм, ай за Левски, хем ша го гледат всички, хем ша си припишем заслугата ХАХАХАХХ. пълно е с такива "филми" в youtube, аматьори колкото си щеш. Само дето претенциите не са като на г-н Генчев (куку руку) нито като на простичката продуцентка, дето уж не била финансирала детето си да играе... (първите 40 мин само него виждаме). А Генчев не се е задоволил с режисура и сценарий, ами има и една от главните роли хахахах, пълен идиот (играта му е симптоматична за шизофреник)

 • peter7777

  Да поясня защо бих избрал Спилбърг за режисьор на филм за Левски: Защото през 1994 г., Спилбърг спечели Оскар за Най-добър режисьор на филма "Списъкът на Шиндлер" и предаде с абсолютна точност историческите събития без да се отклонява художествено и резултата беше на лице-получи Оскар за този филм.

 • peter7777

  Ако бях милионер щях да спонсорирам игрален филм "Апостола на свободата", с историческа точност и точните цитати. Режисьор ще е Стивън Спилбърг, а главната роля ще е поверена на световноизвестен актьор, който да има големи визуални прилики с Левски. Щях да събера всички живи родственици на Левски, като официални консултанти на филма. Божидар Димитров щеше да е официален консултант на филма, в качеството си на директор на историческия музей и виден и доказал се професионалист в историческата област. Щях да възложа на сценаристите да се консултират с директорите на историческите музеи и да прочетат внимателно историческите документи и сценария щеше да е точен и нямаше да има нито един обиден и натъжен българин. Чрез Спилбърг като режисьор и световноизвестен актьор гримиран едно към едно като портрет на Левски щеше да стане нещо феноменално и даже достойно за Оскар. Ех, защо нямам $500 млн и щях да спонсорирам на готиния филм за Левски. Мечтите все още са безплатни.... Простете, че се замечтах. Просто слушах спонсорката, която изтеглила кредит от 2 млн. като лекар в Абу Даби и решила да спонсорира филм за Левски, но може би най-огромното и желание е било детето и да е във филма, а е трябвало да бъде по-взискателна относно достоверността на сценария и посланието, което трябва да предава филма. Та се замислих, как бих постъпил аз ако съм на нейното спонсорско място и се замечтах.

 • 4ej

  зрителка Гледах първата част ,хареса ми .Не стига ,че човека е дошъл от Америка и е направил филм,ами и имате наглостта да го хулите.Ами що не направихте филм до сега ами може само да плюете.

 • gary777

  Това помиярче-сашко къдиев,назначен в бтв с връзките на майка си-простакесата-спомнете си какви глупости правеше и ръсеше в шоуто на азис,лъсна в цялата си невежа простота!Този нещастен червей беше безкрайно учуден,как някой може да даде пари и да не очаква да спечели нещо!?

 • b0gala

  Абе пръдльо, какви две - три поръчкови статии бе ? Будала ! Засрами се, тъпанар такъв !

 • vasko_spp

  Хора,аз гледах първата част на филма с баща ми и мога да ви кажа,че ни хареса и останахме доволни.Трябва да знаете,че по-голямата част,а може би и към 90 процента от хората не са го гледали и говорят наизуст.Освен това някои ги зомбират,че е лош и те са предубедени,нямат собствено мнение,и повтарят думите на някой друг като папагали.Много жалки хора има без собствено мнение.Много е важно да знаете,че филма не е документален и не претендира за 100 процента точност с историята(такава никой не може да даде,защото много неща не се знаят как точно са се случили).Това просто е гледната точка на съответния режисъор,в която трябва да се вникне,за да се осмисли.Филма допринесе много да се сетим за Левски и дори само заради това е достоен за уважение.

 • skallzi

  koi gi napravi vodeshti tezi maloumnici, sram za i bez drugo neprofesionalnite i plateni jurnalisti

 • personajka

  Не съм гледала филма - казват ,че е "лош" ... ми ако беше "добър" , незнам, щеше ли да ни понесе да е твърде добър ...това е твърде голяма сила - да имаш идеал , но и да можеш да го припознаеш (в нечие произведение на изкуството например).

 • perdev

  Това е подсъдно. Да подменяш историята. Левски не е самоубиец.

 • desibini

  Само факта, че повдигат такава тема (родствениците) е показателно за тяхната глупава прищявка, да видят в този филм Апостола по начина, по който те го познават. Все едно да кажете ами на мен тоя филм не ми хареса, защото главния герой не си изиграл ролята добре или сценария е глупав. Ами за това съществуват неща, които харесваме и НЕхаресваме. НЕхаресваме = НЕгледаме, НЕплюем и НЕповдигаме на въпрос. Патка умряла е тая родственичка. Гледаше през цялото време като пукал тук в това предаване и по Нова тв също. Глупачка. И какво направи като повдигна тази тема? Развали хубавия празник. Ай честито!

 • stoyansh

  Ето го резултата от нелепия християнски морал. Левски не можел да понесе ужаса около себе си и затова се предал сам на турците (като Христос), защото ще е много по-полезен на "оня" свят отколкото в поробената ни страна. Страшна саможертва. Станели напечено - и хайде на въжето. Благодаря Ви Максиме за "прекрасното" морално послание, което струи от "Дякон Левски". Иначе поздрави, тук удържахте нервите си цели 8 минути. Поклон.

 • eola_3

  Гледах внимателно предаването и харесах нещата, които каза Максим Генчев. Той очевидно е чепат характер, рязък и темпераментен, но каза много смислени неща. От друга страна потомката на Левски, която иначе ми е много симпатична, не беше никак убедителна, съжалявам. "Това не е Левски, който мен ме грабва" е също толкова субективно, колкото е субективен образът, който е изградил режисьорът, не знам тя дали си дава сметка за това. Повечето хора възприемат филма явно съвсем първосигнално, а филмът не е документален и това беше казано многократно от автора. Поздравления за Максим Генчев за куража да направи този филм и то по такъв начин. Кара те да се замислиш наистина и да си зададеш доста въпроси.

 • Mixi Mike

  Изрод!

 • iveta1964

  Тъпи водещи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • JB_007

  ''И имаш спестявания 1,5 лв. ? Ама ти няма да изкараш пари ! Ама кой така ги дава !'' Кадиев, кръгла нула си и като актьор, и като водещ ! И откъде го вадиш това огромно самочувствие на новия Де Ниро в театъра и новия Джей Лено в телевизията не знам !

 • JB_007

  Кадиев, ''на мама детето'', е ужасно нагъл, тъп и некадърен и как от БТВ не виждат това !? Това леке е за Слаб / 2 / по всички параграфи, а има самочувствието на новия Де Ниро в театъра и новия Джей Лено в телевизията !