.

Крисия и пианистите Ибрахим и Хасан ще ни представят на детската Евровизия

Коментирай
публикувай
 • peter7777

  Също така песента трябва да се популяризира сред руснаците, защото текста е разпознаваем и разбираем на 100 % от руснаците. Ето и любимите ми коментари сред чужденците в канала на Евровизия: Koppa Dasao: "Suggestion: Cancel the event, and just declare this entry as the winner." и Ken Beimer: "I hate ballads!!! So why I love this one? Amazing!! Would be a great winner. :D"

 • peter7777

  Хрумна ми една идея. Безспорно и трите деца са много талантливи. Мисля си, че много добър стратегически и маркетингов подход би бил добър, ако популяризираме тази песен в Турция. Заради имената Хасан и Ибрахим чисто стратегически ще накара Турция да гласува за нас. Все пак нека не забравяме, че Турция е 73 милиона жители и ако повечето гласуват за нас, това ще ни доближи до победата. Заслужава се да се помисли и поработи над този подход. Само можем да спечелим от това.

 • peter7777

  Напълно подкрепям мнението на acquarius. Тази песен е прекрасна. Така ми се заби в главата, че постоянно я слушам. Уникален текст, страхотна музика. Просто нямам думи. Поздравявам целия екип за чудесно свършената работа, както и БНТ и bTV, които се обединиха в името на този проект, за да се представи България по възможно най-добрия начин. Вчера изслушах всички песни и нашата наистина е най-добрата. В официалния сайт на Евровизия песента вече има над 30 000 гледания за два дни, а в канала на Слави и Ку-Ку бенд има над 100 000 гледания. Нашата песен въпреки, че е качена само преди два дни от Евровизия е най-гледаната и коментирана песен до момента. Направи ми силно впечатление, че много чужденци си правят собствени класации за победител в конкурса и повечето поставят нашата песен на първо място. Ето един пример: https://www.youtube.com/watch?v=4sPzUhTFfoQ

 • acquarius

  Аз рядко (да не кажа никога) оставам БЕЗ ДУМИ... В случая е така... думите са твърде слаби като изразно средство за бурята от чувства, които провокира в мен това изпълнение от първия път, когато го чух... обезоръжена съм и ми се иска да прегърна (колкото и да е невъзможно) целия свят... Браво!!! Обичам Ви и на добър час!