.

Нещо лично: гостува Сашо Диков (2 част)

Рубриката, в която гостите споделят лични истории от живота си и музиката, с която ги свързват

Сашо Диков:

От една страна Queen са пример за свръхуспех, а от друга – Фреди Меркюри е жертва на това, че когато си постигнал свръхуспехи, наистина е много трудно да запазиш равновесие и да останеш на земята. Когато постигнеш огромния успех, идват купищата пари, стотици хора са ти в краката и е много трудно да останеш нормален.

Сега ще изляза от сценария. Днес нашият любим общ приятел премиерът се самоунижи. Полицаите написаха билборд на английски, свалиха им го и стана още по-голям скандал. Той ги покани сутринта в 8 и им обеща 100 милиона. Той не може 10 години да се оправи с полицаите, в сферата, където най-много разбира. Очевидно не може, не иска или не знае как да реформира системата. А какво остава за здравеопазване, съдебна система, социали дейности... Аферим за нещата, които направи около Западните Балкани! Но тази държава не може по този начин.

Горан Брегович ми предложи да свири на сватбата ми. С цялата си наивност го споделих това на една дама, която отговори: Ако не съм аз булката, не забравяй, че оркестърът на Брегович не е само за сватби! (смях).

Когато интервюирах Ищар, я попитах: Кога осъзна колко ненужно интелигентна си? Другият въпрос бе: Когато разбра колко си красива, не беше ли това един от най-тъжните ти дни? На което тя отговори: Ти си медиум!

Памела Андерсън е секс бомбата с най-кривите крака в световния шоубизнес. Неслучайно ходи с дълги рокли или ботуши. Но хората умеят да правят звезди, а ние тук сме точно обратното.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg