.

Шоуто на Слави - актьорски изпълнения (13.03.2018)

Гледайте цялото предаване на bTV Plus

Делян Пеевски:
Срамуваш ли ме? Кога ме е било срам? Аз шеф на ДАНС щях да стана, без да ме е срам от 6-месечните народни хора по улиците. Благодарение на мен нацията остана здрава, защото тогава се разхождаше по улиците, дишаше чист въздух и им се отваряха дробовете за моите цигари. Благодарение на мен тогава се пееха твоите песни „Нема такава държава“, „Боят настана“... Един вид аз съм те рекламирал.

Дай сега 5 лева и 90% от шоуто. Иначе ще кажа на Гинка да ти спре тока. Не ме изнервяй! Ще кажа на моите медии да твърдят, че следващият месец не е април, а август. И че ти не си Слави, а Беновска. Да те видя какво ще обясняваш.

Вече нямам медиен апетит. Нямам интерес към предаването „Бразди“ по БНТ, макар че може и да не е вярно. Защо тогава изпратих Кошлука в БНТ?

Ходеше ми се на „Оскар“-ите, за да кажа „Благодаря, мамо! Благодаря и на моите продуценти от ДПС. Искам да благодаря и на Гинка за поддържаща роля. Да благодаря за вдъхновението на човека с мустака от Белград, който ми остави всичко напълно доброволно. Тази награда е за всички българи, които през КТБ инвестираха в мен. Най-вече искам да благодаря на Харви Уайнстийн и на Цацара, че не ми посягат.

***

Седларов-син:
Чувствам се като Делян Пеевски. Никой не ме харесва, ама правим пари. За 8 март продавах картички за майки джендъри. Те са двустранни – от едната страна се слага снимка на майката с детето, а от другата – снимка на майката от казармата.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg