Актьорът Юлиан Вергов - първи гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Двамата с водещия се оказаха в обща сцена от първия комедиен сериал на bTV "Тя и той"

"Дами и господа, много се чудих кого да поканя за първи гост в шоуто. Исках да е някой всенароден любимец. И понеже Митьо Пищова ми отказа, направих едно кратко социологическо проучване за това кой е българинът, когото всички обичат. Изненада - не беше Красимир Каракачанов.

Моят гост е актьор с над 50 кино роли и с награда "Икар" в театъра. Прилича си с Джони Деп по това, че и той не обича да си гледа превъплъщенията. Хората обаче ги гледат с голямо удоволствие, а жените дори хвърлят сутиени. Което в театъра си е малко конфузно.

Аплодисменти за човека, хокеиста, бармана, актьора - Юлиан Вергов!"

Така водещият на новото вечерно шоу на bTV Николаос Цитиридис обяви първия гост в шоуто.

Юлиан Вергов седна в стола на водещия и интервюира Николаос Цитиридис.

След като всичко си дойде на мястото, актьорът разказа защо почти няма кокалчета на пръстите и показа нагледно как да се справиш с обикновени хигиенни навици, когато и двете ти ръце са гипсирани.

Юлиан Вергов
Снимка: Олег Попов

Студиото се превърна в бар, за да припомни на Юлиан годините, в които е бил барман. Актьорът сподели как е приготвял коктейли на клиентите, без да знае дори какви са съставките им.

Двамата с водещия се оказаха в обща сцена от първия комедиен сериал на bTV "Тя и той", а Стефания Колева отправи специални поздрави към Николаос.

Накрая в студиото влезе и мотор… по-скоро мини версия на мотор.

Юлиан Вергов
Снимка: Олег Попов