Благой Георгиев: Преговарям да закупя силен футболен отбор, който почти всяка година играе в "Лига Европа"

Кои са най-странните неща, които са чели Златка и Благой за себе си в жълтите медии, как им се отразява родителството и как Златка поддържа външния си вид?

Тази вечер на диванчето в "Шоуто на Николаос Цитиридис" седнаха Златка Райкова и Благой Георгиев за първото си телевизионно участие след раждането на детето им преди 5 месеца. Златка разказа за промените в новата й роля на майка, а Благо – за детската футболна школа, която предстои да отвори през пролетта в родния си Суходол. Двойката се подложи на играта „Цитиридис прес“, в която трябваше да познаят липсващата част от заглавие, написано за тях.

Интересна история от престоя си в Чечня разказа Благо Георгиев – как неговото постене е довело до уволнението на треньора му Руут Гулит по заръка на чеченския лидер Рамзан Кадиров. В предаването бе излъчено и ексклузивно видео, в което Златка и Благо отговарят с компилация от гръцки песни на певческите видеа на Валери Божинов.

Специален гост за финала на шоуто бе Асенчо Таксито, многократно поздравяван и споменаван от Божинов в неговите песни.  След като разказа откъде познава така добре и Благо, и Валери, Асенчо взе участие във финалното предизвикателство – игра на джитбол, която противопостави отбора на Благой и Десо от бенда и този на Николаос и Асенчо Таксито. Златка Райкова бе натоварена с отговорната задача да следи за резултата и за нередности в играта.