"Горещите теми от деня": Годишните класации на "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Кой е най-добър водещ, най-добре изглеждаш грък, най-забавен комедиант и най-добрият Веско Маринов в "Шоуто на Николаос Цитиридис"?

Горещите теми от деня:

Светът днес беше изправен пред нова криза, която тества търпението на всички ни. Борсите реагираха мигновено, самолетите започнаха да летят на обратно, а 15-годишните момичета плачеха на улицата, търсейки внимание. Дами и господа, чатът на Фейсбук се срина напълно. Проблемите обаче продължават и милиони снимки на полови органи се реят из виртуалното пространство без да могат да стигнат до адресата си. Заради това явление забуксуваха всички сфери на обществения живот. 

В свое интервю Цветан Цветанов заяви, че няма нито едно действие, което да съм предприел и да е услуга на мен или на членове на семейството ми. да се чудиш тогава за кого са били тези луксозни имоти и парите, за които го обвиняваха. С това изказване Цветанов може да се измъкне от икономическа полиция и "Темида", но сега със сигурност ще го подгонят социалните.

В Бургас 18-годишен открадна ТИР и го преобърна след гонка с полицията. 

Докато поправял електромер британски техник се натъкнал на кокаин за 20 000 долара. Този електромер сигурно се е въртял като луд! Но това семейство водомерът им сигурно е на амфети. А съседи твърдят, че чуват всяка вечер хладилникът да пита абсорбатора: "Ти мен уважаваш ли ме, бе!" Говори се, че вече имало поръчки за такива електромери за "Студентски град" и няколко партийни централи.