Как прекара Великден Ивет Лалова?

Какво прави във времето на изолация и защо се интересува толкова от мисловно планиране?

Ивет Лалова за карантината, Великден и как съпругът й Симоне е започнал да разбира български език. Как й се отразява липсата на активно спортуване, какво прави във времето на изолация и защо се интересува толкова от мисловно планиране и визуализиране.

Най-бързата българска спринтьорка Ивет Лалова разказа в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за увлечението си по писането и интереса към невро-лингвистичното програмиране, което е “открила” за себе си в последните години.

Във виртуална връзка с водещия Николаос Цитиридис седмата най-бърза жена в света на 200 м сподели, че за да се развиваш, не винаги е просто въпрос на желание, а е нужна и мотивация и време. В тази връзка, точно в тази ситуация, в която всички се намираме в момента, тя използва времето си да пише. “Обичам да пиша и в този момент пиша някакви неща, които мисля и имам да споделя. Предполагам, че ще стане нещо като разказ, книга”, сподели тя.

2112149996.jpg

 

Относно мотивацията Ивет сподели с усмивка, че невро-лингвистичното програмиране е нейна любима тема. “Това означава да бъдеш наясно със себе си във всеки един момент, да бъдеш наясно какви емоции изпитваш и съответно да знаеш къде се намираш и какво да направиш. По този начин работиш постоянно и постепенно, докато достигнеш целите си“, каза тя. Ивет сподели още, че откакто преди близо две години е започнала да работи със спортен коуч специалист, за нея е настъпила промяна и е открила много интересни упражнения. “Те са полезни не само в професионалния спорт. Ако успеем да ги наложим в ежедневието, в живота си – бихме могли да живеем доста по-добре”, добави тя.