Лео Бианки: Пицарите станаха малко като футболистите

Най-добрите пицари вече изчезнаха, защото отидоха да работят в много търсени заведения. Много малко пицари усещат това нещо от сърцето - виждаш кога някой работи с любов. Трябва да има и любов в този случай, допълни той

Първият гост в шоуто е най-известният италианец у нас Леонардо Бианки - Лео.

Той разказа за ситуацията в Италия от първо лице, тъй като близка негова приятелка, лекар-кардиолог, се бори на първа линия с вируса в болницата в Анкона, столицата на район Марке, където по думите на Лео е най-голямата концентрация на случаи след Ломбардия. Италианецът не пропусна да призове към отговорно поведение и не се посвени да окачестви като "идиоти" онези, които се отнасят към наложените мерки фриволно.

Лео Бианки
Снимка: Олег Попов

Гостуването на Лео премина и под знака на двете любими теми за италианците - футбол и храна. За пръв път по телевизията Лео показа част от уникалната си колекция от футболни фланелки, носени от реалните играчи по време на важни състезания - сред тях са тези на Бекъм, Божинов, Игуаин, Нико Ковач и на Кандрева, чиято фланелка, според Лео, струвала колкото всички екипи на българския отбор в онзи момент.

Лео Бианки
Снимка: Олег Попов

След футболната тема, Нико и Лео решиха да изнесат урок на зрителите как се прави хубаво тесто за пица в домашни условия. Вижте във видеото.

Емануела и Доротея Толеви, Лео Бианки
Снимка: Олег Попов