Станимира Петрова ще изкара карантината си заедно с Николаос

Страхуват ли се мъжете от силни жени в спорта и кое е нещото, което световната шампионка иска да направи, когато приключи извънредното положение?

Станимира Петрова е европейска и световна шампионка по бокс. Красавицата разказа пред Николаос за пътуването си в края на миналата година до мястото, от което тръгна коронавирусът - Ухан. Там тя е взела участие в Световните военни игри.

"Докато бяхме в Ухан, много се разхождахме и разглеждахме, но до този момент все още нямаше данни за болни хора. Дори един от дните трябваше да отидем до въпросния животински пазар. След като гледах видеата в интернет, радвам се, че не съм била там и че не съм яла нещо", разказва шампионката.

В момента Станимира е под карантина в дома си, защото наскоро се е завърнала от олимпийска квалификация, провела се в Лондон.

"Получихме информация, че двама спортисти и един треньор от Турция са болни от коронавирус, четирима други са със симптоми, също така и един състезател от Хърватия е с положителна проба. Радвам се, че никой от нашия отбор няма симптоми", споделя Станимира.

Тъй като в момента няма възможност да ходи на тренировки, шампионката е доста изобретателна и сама си е направила спаринг партньор от подръчни материали, който е кръстила Гинка. Николаос реши да направи специална изненада на Станимира и й изпрати малък подарък - нов спаринг партньор, създаден по негов образ и подобие.

Ще издържи ли новият спаринг партньор на ударите на Станимира и страхуват ли се мъжете от силни жени в спорта?