Защо Китодар Тодоров обича гърците?

Вижте комикът, геймър и интернет звезда в шоуто на Нико

„Обичам диктатурата и аз да съм диктаторът. В точно тази комбинация“, разкри актьорът Китодар Тодоров в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Той направи това признание, обяснявайки факта, че прекалено често влиза в  ролята на диктатор в своите скечове.

Комикът разказа и как ще изглежда неговата утопия: маршируващи по улиците хора с палки, мегафони, от които ще се чуват маршове, а атмосферата ще е на непрекъсната паника. Обеща още да измисли и специална роля за водещия Николаос в тази утопия.

„Харесвам агресията в изкуството, но не и в живота. Агресията е лесен начин да излезеш от тъгата. Затова харесвам рапа, там агресията е открита”, сподели Китодар.

Актьорът разказа още и защо никога не гласува. Според него би било безотговорно да упражнява правото си на глас, след като не е запознат с нито една част от политиката в момента.

Какво още разказа Китодар Тодоров за импровизациите, когато сам си е писал текстовете, както и в коя музикална група е бил преди години, гледайте във видеото.

Целият епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с гостуването на Китодар Тодоров и певицата Белослава може да гледате тук на bTV plus.