Кои са Мила и Сами?

Мила и Сами са космополитна двойка, която е приела целия свят за свой дом. Двамата планират свабта още тази година, а според жълтата преса кумове ще им бъдат Дани и Алекс Петканови. Мила е на 29 години, завършила е детска педагогика, работила е като зъботехник, а сега е професинален спортист, дизайнер и инфлуенсър.

Сами Хоссни се прочу в цяла България с участието си във Фермата 5, фитнес гуруто успя да стигне до самия финал на шоуто, но също така влезе и в леглото на една от участничките, докато неговата половинка го гледаше по телевизията.

Мила е трикратен републикански и веднъж европейски шампион по бразилско жиужицу. Сами е бивш национал по плуване и многократен шампион по кикбокс на България. Спортът ги е научил на дисциплина и мотивация.

Когато не работят Мила и Сами знаят как да се забавляват - обичат да карат сърф в Тенерифе, сноуборд в България, но винаги на първо място в отношенията между тях е комуникацията.

Житейската философия в дома на двамата пътешественици е най-добре определена от думата подкрепа. Мила вярва, че е намерила правилния човек, който да е до нея за напред.