.

В малкия или в големия град животът е по-щастлив?

Полина и Мартин Райчеви от "Смени жената" са гости в "Тази сутрин"

Динамичното градско семейство на Мартин и Полина Райчеви беше сред поредните участници в предаването „Смени жената”. Те се размениха с типичната фамилия от малкия град – Георги и Ивелина, която предпочита по-спокойния живот.

„С размяната виждаш друга гледна точка от твоето семейство и ежедневие и може да си направиш много изводи”, каза Полина в „Тази сутрин” по bTV. „Решихме да приемем това предизвикателство, защото искахме да погледнем отстрани на нашето семейство”, допълни Мартин.

В домакинството на семейство Райчеви началник-щаб е Поли, която е и малко по-голяма на години от мъжа си. „Аз работя много и затова Мартин отговаря за основните домакински задължения и за грижите покрай Дани”, казва Полина. „С Марти сме от деца и сме се научили да се съобразяваме със странностите на другия”, допълва тя. Двамата са заедно от повече от 14 г. Събира ги общата им страст към картинга и моторите.

Експериментът в „Смени жената” е помогнал на Поли да разбере, че нейният начин на живот ѝ харесва много и не би го променила. „Жената от другото семейство иска да е повече домакиня, да се грижи повече за семейството си. При нас всеки вкъщи върши всичко, включително и детето”, подчерта Поли.

Според Мартин всичко е въпрос на организация. „Най-добрите готвачи са мъже, така че за мен е чест да съм в кухнята, да приготвя нещо за моето семейство и то да бъде изненадано или зарадвано”, сподели той.

Поли заяви още, че другото семейство е прекарвало твърде малко време заедно и се надява, че след размяната това ще се промени.