Търси се: Галя и Гого Лозанови (2 част)

Вижте какви изненади са им приготвили Меги и Нели

В новата серия на „Търси се“ ще ви завладеем с една необикновена любовна история, която сякаш излиза от роман на Маркес. Главните герои в нея са най-артистичният медиен експерт и неговата красива и фина дама на сърцето.

Когато се срещат преди близо 15 години, и двамата са обвързани и имат други партньори и семейства. Любовта им обаче е толкова силна, че те поемат риска да разрушат статуквото и да изградят свой свят, който днес им носи хармония и щастие.

Те са една от най-артистичните двойки на София, а техния дом в „Надежда“ е място за среща на духовната интелигенция и аристократичната софийска бохема.

Как едно толкова социално семейство оцелява в последната година на карантина, какъв е вкусът на късната обич и какви са ритуалите и табиетите на техните култови забави, това ще ни разкажат най-верните им приятели. Приятно ни е да поканим при нас една любов, която се зароди пред очите ни преди 15 години, а днес са чисто вдъхновение и пример за нас – една от забележителности на София – аристократичните и неповторими Галя и Гого Лозанови.