.

Търси се: Силвена Роу (1 част)

Вижте какви изненади са ѝ приготвили Меги и Нели

Гост в предаването днес е една изключителна дама - топ кулинар, която владее до съвършенство умението да живее живота си от най-вкусната му страна.

Силвена Роу е нежната част от журито на "MasterChef". Успехите ѝ в кулинарията от дълги години са надхвърлили границите на България. Тя има собствени ресторанти във Великобритания и Дубай, пише в най-елитните списания за храна и води свои рубрики, дори в CNN.

В личния си свят тя отново умело ръководи своето семейство. Едва 20-годишна напуска родния Пловдив и заминава със своя съпруг в Лондон, където заедно започват да градят пътя към успеха. Днес са родители на двама синове и продължават заедно да осъществяват своите мечти.

В студиото на "Търси се" първата изненада за нея са колегите й в журито в MasterChef – Андре Токев и Петър Михалчев. "Със Силвена е изключително приятелно да се общува, защото тя непрекъснато ни обогатява със знания от нейния живот, от нейната кариера. Винаги има какво ново да научим един от друг", казва Chef Токев. Chef Михалчев признава, че най-много й се възхищава на умението да казва това, което мисли, без да се притеснява. "Тя има невероятна енергия. Непрекъснато пътува, говори по телефона, има безброй ангажименти и винаги е в кондиция", споделя Петър. От Андре Силвена получи предизвикателство да танцува на неговата музика, която е тежък метъл, въпреки че тя харесва новите музикални звучения.