Търси се: Валентина Каролева (1 част)

Тя изигра по невероятен начин ролята на своята майка - журналистката Весела Тотева, в лентата, която влезе в топ 10 на най-гледаните български филми за всички времена - "Доза щастие"

Новата звезда на българското кино - актрисата Валентина Каролева, която направи своя дебют в българския филм "Доза щастие", е специален гост в "Търси се".

Тя изигра по невероятен начин ролята на своята майка – журналистката Весела Тотева, в лентата, която влезе в топ 10 на най-гледаните български филми за всички времена. За съжаление, преди заглавието да излезе на голям екран, Весела си отиде внезапно от този свят. Сега дъщеря й Валя продължава каузата на майка си в борбата със зависимостта от наркотици.

Първата изненада за актрисата е актьорското семейство Яна Титова и Александър Алексиев. Яна е режисьор на филма "Доза щастие" и избира именно Валя да изиграе ролята на своята майка. "Ние живяхме в Лондон заедно много време, но аз открих Валя след като прочетох книгата на майка й. И в този момент тя се превърна в любим за мен човек и в най-силния човек, когото съм срещала", признава режисьорката. "Всички мислят Валя за слаба, за крехка, а истината е, че тя доказа на всички колко много сила има събрана в нея", допълва актьорът и продуцент Алек Алексиев.