Търси се: Вера Йорданова (2 част)

Как дългият ѝ престой в България я променя, какви емоции усеща тук и как продължава да сбъдва мечтите си?

Холивуд днес ще дойде в студиото на "Търси се...", за да ни срещне с една красива и много обаятелна актриса.

Зрителите стават свидетели на нейния изключителен талант с изпълнението на главната роля в новия сериал на bTV "Белези", където тя играе ролята на противоречивата и богата Вера.

Тя е българка, но е родена в Хелзинки, където родителите ѝ музиканти гастролират по това време. На 7 години идва, за да живее и учи в България, но след това отново се връща във финландската столица. Красотата ѝ е забелязана от модна агенция и тя започва да работи като модел и да пътува из целия свят.

Живяла е на различни места в Европа, но киното е нейната мечта. Затова заминава за Холивуд. Най-голямото ѝ постижение е участието ѝ във филма "Хотелът на ужасите", където един от продуцентите е самият Куентин Тарантино.

В Америка тя среща и бащата на нейния син, който се появява на бял свят като чудо в живота ѝ и променя начина ѝ на мислене. Обръща я към духовното, мистичното и източната философия.

Как дългият ѝ престой в България я променя, какви емоции усеща тук и как продължава да сбъдва мечтите си - това ни разкрива откровено днес прекрасната, очарователна и талантлива актриса Вера Йорданова.