"Добрият пример": Студенти организират акция за почистването на „Студентски град“

„Идеята е да живеем на едно по-красиво място“, споделят организаторите на инициативата

Тази година bTV Media Group отново участва активно в Световния ден на почистването, който в ситуацията на пандемия няма да се проведе чрез традиционните масови акции, а се фокусира върху отделните усилия на различни хора, които променят света, в който живеем.

15 студенти вече са се събрали в "Студентски град", за да почистят и облагородят мястото, в което живеят. Акцията е организирана от председателят на Студентските съвети Даниел Парушев.

„Идеята е да живеем на едно по-красиво място“, сподели Парушев, който разказа, че преди два ни са обявили, че ще се присъединят към инициативата в Световния ден на почистването и е убеден, че по-късно през деня още хора ще се включат в почистването на "Студентски град".

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.

Последни