Гергана Стоянова за сериала "Влад": Страхотно удоволствие е да озвучаваш актьори, които играят талантливо

Гергана Стоянова има над 30 роли зад гърба си и дори е била началник на кабинета на министъра в министерството на културата

Красивата театрална, кино и ТВ актриса Гергана Стоянова гостува в студиото на "Тази събота и неделя". Тя има над 30 роли зад гърба си и дори е била началник на кабинета на министъра в министерството на културата. Гергана Стоянова е една от озвучаващите актриси в румънския сериал "Влад" по bTV.

"Изкарах за пръв път празниците в София, за да предпазим майка и татко. Празнувах Нова година сама. На мен не ми трябват външни фактори, за да се чувствам щастлива", каза Стоянова.

Актрисата сподели и как е започнала да пие само чай, след като в миналото е прекалявала с консумацията на кафе, което в един момент не просто е пиела, а направо е ядяла.

Това за малко не става и причина актрисата да напусне НАТФИЗ, защото е започнала да се чувства прекалено изнервена от всичко.

Гергана Стоянова изпи чая си в ефир в специална чаша, брандирана с визията на румънския сериал "Влад", тъй като е една от озвучаващите актриси в сериала по bTV. Главният герой в сериала отправи специален поздрав в ефир към феновете на поредицата, която започна на 4 януари.

"Страхотно удоволствие е да озвучаваш актьори, които играят талантливо", каза Стоянова.