.

Израелските туристки пред bTV: Беше много трудно да се възстановим след неприятното преживяване

Децата ни плакаха първия ден. Това ни остави просто един белег. Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки, споделят те

Ексклузивно и само пред bTV двете израелски гражданки, които бяха нападнати от хотелиер в курорта „Слънчев бряг”, разказаха своята гледната точка за случилото се.

"Oще докато пътувахме към България ни казаха, че няма място в хотела, за който сме платили и се налага да ни преместят в друг. Когато отидохме до втория хотел, там имаше много малка стая за трима души, а ние бяхме четирима. Затова решихме да се върнем отново в първия. Докато обясняваме на управителя, че сме с две деца и искаме стаята, за която сме платили, изведнъж той се ядоса много и започна да вика. Хвърли паспортите ни и започна да ни крещи - "Навън!", разказаха двете жени.

"Управителят не чувстваше, че е направил нещо нередно. Той каза, че ще викне охраната, за да ни изхвърли. Заплаши ни, че има много пари и ако се опитаме да го нараним, да подадем жалба или да го качим във "Фейсбук", ще платим много и че никой няма да ни приеме в България. Заплаши ни, че ако подадем жалба, ще се погрижи да ни арестуват в Бургас. Затова подадохме жалбата в последния ден", казаха още израелските туристки.

И двете са категорични, че няма да се върнат повече в България.