Мариан Колев, собственик на веригата "Хиполенд": Изненадата е, че едновременно три различни инстанции дойдоха на проверка

И това съвпадна с някакво изявление, което съм дал във "Фейсбук" страницата на фирмата ни, допълни той

Икономическа полиция, Главна дирекция "Надзор на пазара" и данъчните провериха под надзора на прокуратурата веригата за детски играчки "Хиполенд" в петък. Те влязоха в магазините на фирмата ден, след като изпълнителният директор Мариан Колев се оплака, че 17-годишният му син е бил напръскан с газ на протеста на 2 септември.

"Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ме потърси вчера следобед по телефона", сподели в предаването "Тази събота и неделя" Мариан Колев, собственик на веригата "Хиполенд". Той обясни, че министърът спокойно и коректно споделил, че е изненадан и ядосан от това, което се случва.

"Поинтересува се за сина ми, за това, което се случва. Той беше сърдит, че нещо става без неговото знание", сподели още бизнесменът.

"Всички тези институции са длъжни да правят проверки. Изненадата е, че едновременно три различни инстанции дойдоха на проверка и това съвпадна с някакво изявление, което съм дал във "Фейсбук" страницата на фирмата ни. Някой път случайностите са прекалено случайни", коментира Мариан Колев.

Последни