.

Психологът Росен Йорданов: Всеки човек в начина, по който израства и се възпитава, се научава да крие определено чувство

По думите му при лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов ясно личи, че семейният модел и начинът, по който е развиван, е бил санкциониран неговия нарцисизъм и егоцентризъм

На тези избори се харесаха всички послания, които внушават предвидимост на зрителя, отбеляза психологът Росен Йорданов.

"Всеки човек в начина, по който израства и се възпитава, се научава да крие определено чувство, тоест той по-рядко го презентира на близките си и на по-широката аудитория. Това е емоция, която той не желае да показва", обясни психологът.

По думите му при лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов ясно личи, че семейният модел и начинът, по който е развиван, е бил санкциониран неговия нарцисизъм и егоцентризъм и всъщност през цялото време на неговото публично поведение, той внимателно се опитва да прави своя егоцентризъм чаровен и успява в голяма степен. "Аз мога да обобщя неговото явяване преди и след изборите със следното – той нито е толкова притеснен преди изборите, нито е толкова щастлив след изборите", каза Росен Йорданов като коментар на изказванията и действията на Бойко Борисов след изборите.

За оттеглянето на Цветан Цветанов от челната позиция в ГЕРБ Росен Йорданов  коментира, че вижда огорчение.

"Господин Цветанов е особено огорчен, въпреки че неговото публично поведение е доста сдържано, лишено от богати емоционални нюанси, но определено по начина, по който изговаря думите, разочарованието му е много дълбоко". Според него нито един от двамата – нито Борисов, нито Цветанов, не излиза като победител от случката.

Вижте най-интересното от изминалия сезон на "Тази събота и неделя".