Сръбската звезда Цеца Величкович се е разболяла от коронавирус

Поли Гергушева ще ни запознае с най-интересните теми от света на шоубизнеса

Сръбската певица Цеца Величкович сподели в своя Фейсбук профил, че тя и синът ѝ Велко са с положителен тест за COVID-19. Засега двамата нямат болестни симптоми, но са се изолирали.

Цеца Величкович и синът ѝ са с коронавирусВ началото на юни сръбската звезда стана баба

Тази седмица писателката Джоан Роулинг отново е сред най-обсъжданите теми, но не заради творчеството си, а заради коментар, който направи в Туитър. Думите ѝ бяха провокирани от статия, в която за да се избегне употребата на думата “жени”, се говори за “хора, които менструират”. За броени часове авторката на “Хари Потър” се превърна от икона на толерантността в символ на трансфобията и беше разкритикувана дори от актьора Даниел Радклиф, който до голяма степен дължи успеха си на нея.

Войнствена толерантност - за да удовлетворим отделни случаи, забравихме половината население на ЗемятаЗа огромен брой жени животът е ад заради пола им и именно за тях се застъпва авторката на “Хари Потър”

На 62-годишната Шарън Стоун й предстои да издаде книга с мемоари, озаглавена „The Beauty of Living Twice” по късно тази година. За да заинтригува своите почитатели актрисата от „Първичен инстинкт“ разказа някои интересни истории от живота си в подкаст, включително и тази, в която била ударена от мълния в собствения си дом.

Шарън Стоун разказва как била ударена от мълния в дома сиНа 62-годишната актриса й предстои да издаде книга с мемоари, озаглавена „The Beauty of Living Twice” по късно тази година

Далай Лама влиза в музикалния бизнес. Готово е и първото му парчето "Състрадание" и е част от албума "Вътрешен свят". Той ще е комбинации от мантри и поучения.

А Дичо стана баща на второ момиченце, което се казва Тина.

Дичо и Карина станаха родители на втора дъщеричкаВижте какво име е получила малката принцеса