Томислав Дончев: Министър Горанов заяви, че няма притеснения и нищо нередно не е правил

Не мисля, че е слагал "политически чадър" върху някого, отбеляза вицепремиерът

Бизнесменът Васил Божков публикува във "Фейсбук" в петък сутринта смс-и, за които твърди, че са писани между него и финансовия министър Владислав Горанов. В комуникацията се дискутира работата на Комисията по хазарта и на двама от нейните ръководители. От финансовото министерство посочиха, че Горанов е отговорил на въпросите за отношенията си с бизнесмена още миналата седмица.

"Правителството не бива да се съобразява срещу кого се изправя, а да си гледа работата, да следва законите и да отстоява интереса на гражданите. Всякакви други емоционални или политически аргументи като "този е много специален и не трябва да го пипате" – не важат", каза в предаването "Тази събота и неделя" вицепремиерът Томислав Дончев.

"Министър Горанов заяви, че няма притеснения и нищо нередно не е правил. Не мисля, че е слагал "политически чадър" върху някого", отбеляза той.

"Не съм чул премиерът да си търси нов министър на финансите. Финансовият ни министър се казва Владислав Горанов", категоричен е Томислав Дончев.

Вижте целия разговор във видеото.

Последни