Веселин Марешки: За нас – в личния живот, в бизнеса и в политиката са важни резултатите

Лидерът на „Воля“ и представител на Патриотичната коалиция „Воля“ и НФСБ Веселин Марешки, заедно със своя син Веселин, разказаха в „Тази събота“ за семейните им ценности и бизнес

Лидерът на „Воля“ и представител на Патриотичната коалиция „Воля“ и НФСБ Веселин Марешки, заедно със своя син Веселин, разказаха в „Тази събота“ за семейните им ценности и бизнес. 

Синът на политика заяви, че е завършил с отличие „Финанси“ в Лондон, имал е и специализация в Московския държавен университет, но сега се е върнал у нас и иска да се развива тук. Той уточни, че обучението му във Великобритания струвало около 3000 паунда на година. 

При предишното си гостуване в студиото на „Тази сутрин“ преди четири години Веселин Марешки-син сподели, че работи във фирма на своя баща срещу 400-500 лв. заплата. 

„Развивам се, сега съм на по-висока длъжност съм и взимам горе-долу двойно. Това е основната заплата. В нашата фирма всеки получава това, което заработи и реално, с бонусите, които получавам, това ми е напълно достатъчно“, допълни младият мъж. 

„За нас – в личния живот, в бизнеса и в политиката са важни резултатите. Това е една основна заплата, с която той стартира и спрямо резултатите, ако фирмата върви добре, получава допълнително бонуси в края на годината. Ние живеем скромно, моят син продължава да износва мои стари дрехи“, обясни неговият баща.