Цветанка Ризова: Човек не може да гради щастието си върху нещастието на другия

Водещата на "Лице в лице" с отличие в категорията "Медии” на „БГ Модна икона 2019"

Водещата на „Лице в лице” Цветанка Ризова с отличие „БГ Модна икона 2019” в категория „Медии”.

„Тази награда е неочаквана за мен, защото отношението ми към модата е малко по-особено. Харесвам я, следя я, но я взимам само за сведение, а не робувам на нея”, каза в „Тази неделя” Цветанка Ризова.

Любимият й цвят е бялото и винаги, когато има възможност го носи. Обича „ясните и категорични” цветове, а не „скритите”, които не могат да бъдат определени.

„И в живота съм така – обичам ясните и категорични неща”, допълни водещата на „Лице в лице”.

„Смятам се за цветна личност, защото имам различни интереси. Дълбоко в себе си съм голяма хулиганка. Гледам да не ми личи, но всъщност съм бунтар”, призна Цветанка Ризова.

Тя издаде, че обича да прави нарушения, които обаче не пречат на останалите. 

"Трябва да следваме себе си, без да притесняваме другите. Това е и основно правило в живота ми. Човек не трябва да прави никога това, което не иска да му направят на него. Ако ми се е случвало да го правя, е било абсолютно несъзнателно. Човек не може да гради щастието си върху нещастието на друг”, каза още Цветанка Ризова.

Тя сподели, че обича много работата си, а изминалата 2019 г. е била вълнуваща в професионален план.

„Вълнувам се от политика не само като журналист, но и като гражданин. Може би заради това ми е интересно да работя това. Пука ми и ми е любопитно”, разказа Ризова.

Любопитно й е било и в интервютата с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев миналата седмица.

„Най-хубавото бе, че те бяха неочаквани и за тях, и за мен. Нито един от тях не постави условия. С Борисов имам дългогодишен опит. Той е импровизатор и никога не се вълнува от това какво ще го питаш. С Радев имам по-оскъден опит. Последното ми интервю с него бе като кандидат за президент и оттогава не бяхме разговаряли. Не знаех колко се е променил. А той сякаш не е променен”, сподели водещата на „Лице в лице”.

Вижте разговора във видеото.