Кои са най-красивите българки на 2020 г.?

Гости в студиото на "Тази събота и неделя" са кралиците на красотата Венета Кръстева, Радинела Чушева и Виктория Лазарова

Кои са най-красивите българки на 2020 г.?

Реклама

Гости в студиото на "Тази събота и неделя" са кралиците на красотата Венета Кръстева, Радинела Чушева и Виктория Лазарова.

"В Банкок бях един месец, като конкурсът беше разделен така да се да каже на две части. Първата част беше карантината, бяхме под карантина 14 дни, но изобщо не скучахме, имахме доста задължения, предизвикателства, различни задачи, с които да забавляваме онлайн нашите фенове. Втората част на конкурса беше същинската част", разказа Виктория Лазарова.

"Аз лично много исках да се изявя в международен аспект, но "Мис България" не ми даде този шанс. Явно лицензиантите нямаха това право за международен конкурс. Затова реших да кандидатствам за "Мис Вселена България", каза Радинела Чушева.

"Тези формати се печелят от най-добрите ораторки, които умеят да се изразяват пред публика без притеснение, да засягат важни теми. До голяма степен има значение и геополитиката", поясни Венета Кръстева.

Вижте повече във видеото.