"Менделсон": Любовната приказка на Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Това, което най-много ми хареса у него, е добрата му душа - признава певицата

Днес ви разказваме любовната история на певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров. Една любов без страх от самота. Първата им среща е сред приятели, следва разговор до ранните сутрешни часове пред театъра. После - преследване без граници и победа за двете страни. Вече четири години тя е най–верният фен от футболната агитка, а той се вълнува до крайност преди тя да стъпи смело на сцената. 

"Това, което най-много ми хареса у него е добрата му душа. Има дефицит малко на искрените и истинските хора в днешно време, но ако трябва да бъда честна, в началото възрастта му малко ме фрапира. Тогава той беше на 27, аз на 19. Казах си "Боже, това ще ми е за първи път, толкова по–голям човек от мен". Малко се шашнах, не знаех какво да очаквам. Казах си, че ще го карам леко, няма да прибързвам… Проявих воля и мисля, че този път наистина нещата се получиха по начина, по който трябваше и е най–хубавият вариант, който можеше да е." - споделя Михаела.

"Винаги съм искал сериозната му приятелка да бъде или колкото мен на години, или по-голяма. Обаче ето - човек да не се зарича, с осем години разлика. Специално в нея видях един характер, който е доста над годините й. Тя е преживяла доста за възрастта си и разсъждава като един по–голям човек." - разказва футболистът.