Мишо Шамара: Няма вариант човек да е нормален и да бъде фен на Тръмп

Това е един изключителен егоцентрик, тип източноевропейски диктатор, смята той

Той е от първото поколение български рапъри и се превърна в истинска звезда за времето си. Преди няколко години Михаил Михайлов, известен като Мишо Шамара, емигрира със семейството си в Съединените американски щати и остави музикалната кариера, но само като изпълнител, защото продуцира сина си Михаил.

Днес той е гост в предаването "Тази събота и неделя".

Относно събитията в Щатите Мишо Шамара коментира: "Няма вариант човек да е нормален и да бъде фен на Тръмп. Това е един изключителен егоцентрик, тип източноевропейски диктатор, човек, който няма никаква идея що е то демокрация, що е то бизнес."

"Има огромно разделение и омраза в нашата общност, за което много ме боли. Изпокарахме се много приятели, спряхме да си говорим", сподели той.

"Най-интересният момент в нашия живот е пътят, не самата цел, защото много пъти съм стигал до някакви цели, но не съм изпитвал никакво удоволствие. Най-яките моменти са тези моменти, в които се борим. Борбата със самите нас – да бъдем по-добри хора. Борбата със самите нас ме държи активен, държи ме фокусиран върху целите, които съм си поставил. Много се наслаждавам на този път", каза Мишо Шамара.

Вижте във видеото целия разговор.