Нели Хаджийска: От септември "Търси се..." влиза в едно от най-модерните студиа на bTV

Предаването е подготвило и допълнителни нови рубрики

"Не обичам нищо дигитално, предпочитам хартиена бюлетина", споделя в студиото на "Тази неделя" водещата на предаването "Търси се..." Нели Хаджийска. "По принцип смятам, че човек трябва да е активен и да отстоява позицията си. А когато има избори - да отиде" - допълва тя. 

Според нея човек по-често съжалява за пропуснатото, отколкото за направеното. Затова счита, че е част от поколението, от което зависи да се случи промяната в политически план. 

"В различните възрастни, може би българинът търси различни неща. Смятам, че търси промяната. Искам България да бъде място, където децата ни да останат. Аз не искам да отглеждам и да възпитавам емигранти. Искам да могат да живеят тук и да правят България едно по-добро място за живеене."

Промяна ще има и в новия сезон на "Търси се...". От септември водещите влизат в ново модерно студио, а в предаването ще има и допълнителни рубрики.  

Другата водеща на "Търси се..." Меги Димчева пък ще гласува в Гърция. 

"Цялата компания ще отидем да гласуваме на остров Лефкада, където има отворена скеция. На острова моят съпруг ми предложи брак, сега отново тук ще направя поредния си избор." - разказва тя.