.

Нов проект на "Фортисимо фамилия"

Михаела Филева, Валери Турманов и Весела Бабинова са гости в "Тази неделя"

Един спектакъл за трагична любов, убийство от ревност, изпепеляваща страст – това е "Отело: забранено за възрастни", който е насочен към младата аудитория. Диригент е Максим Ешкенази, а на сцената ще се качат Михаела Филева, Деян Донков, Весела Бабинова и Валери Турманов.
 
Певицата Михаела Филева сподели, че й предстои нов албум, чиято премиера ще е на 29 май. Тя обясни, че това ще е един нов проект и няма търпение да го представи. Любимата й песен от него е "Нова страница" и това ще бъде и името на албума.

Валери Турманов участва в спектакли из цялата страна. Той сподели, че най-мечтаната сцена за него е била "Teatro alla Scala", където има участие преди години. Изявата му на сцената в Милано му е дала самочувствието, че заслужава това и преживяването е било уникално.

Весела Бабинова води канал в YouTube за сексуално здраве и превенция сред тинейджърите. По думите й децата не знаят много неща, въпреки че имат достъп до едно море от информация в интернет. Голяма част от тях споделят, че се страхуват да говорят с родителите си по тези теми.

Последни