"Новият парламент": Тодор Тодоров - водач на листата на "Републиканци за България" във Враца

Той е в студиото на "Тази събота и неделя" със своя баща Борис Маринов

Намираме се в средата на предизборната кампания за парламентарния вот и продължаваме да ви представяме участниците в нея чрез лични интервюта, в които може да ги видите отвъд политическите платформи и програми.

По регламент пред вас застават представители на първите осем партии и коалиции според изследването на "Алфа Рисърч". То е проведено между 26 февруари и 1 март сред 1013 пълнолетни граждани по метода на прякото интервю и е финансирано от агенцията и bTV.

"Има такъв народ" се отказаха днес от това свое право и затова на тяхно място ще видите кандидат-депутати от листите на три партии, които имат много близки прогнозни резултати - "Републиканци за България", АБВ и партия КОД.

Първи гост е криминалният психолог Тодор Тодоров, който е водач на листата на "Републиканци за България" във Враца. Той е в студиото със своя баща Борис Маринов.

"Не е бил проблемно дете, училището му вървеше. Като всички деца, играеха и свободни игри. Не сме имали никакви проблеми с него", каза Борис Маринов.

"Повече от 22 години живея и работя в София, но никога, дори и за момент, не съм си представял, че ще остарея и ще умра в София, Бяла Слатина си е моето място", сподели Тодор Тодоров.