Нови горещи разкрития в премиерния втори сезон на "Убийството" по bTV Cinema

Гледайте от 27 май, всеки делник от 20ч.

Реклама

Вторият сезон на драматичния сериал „Убийството”, номиниран за награди „Еми”, стартира премиерно по bTV Cinema на 27 май. Всяка делнична вечер от 20:00 часа зрителите ще могат да следят историите на детективите, които разследват убийството на младото момиче Роузи Ларсънс, както и историите на опечаленото семейство и на заподозрените.

Във втория сезон на поредицата криминалистите продължават работата си по тежкото престъпление. Но докато разплитането на случая напредва и доближава разследващия детектив Сара Линдън (Мирей Инос) все повече към истината, се заформя много по-сериозна, неочаквана и експлозивна история. Докъде е склонна да стигне Сара и какво ще е готова да жертва в преследването на справедливост за Роузи?

В края на първия сезон на "Убийството" по  bTV Cinema Линдън смяташе случая за приключен. Тя успя да остави съдбата на Роузи зад гърба си и да насочи вниманието си към живота. Неочаквано, един телефонен разговор ще преобърне всичко. Главният заподозрян – градският съветник Дарън Ричмънд (Били Кембъл), може да се окаже невинен. Нейният партньор – детектив Щефан Холдър (Джоел Кинаман), може би е корумпиран? А колкото до опечаленото семейство – може би ги очакват все по-лоши новини. Битката за залавянето на убиеца на Роузи все още не е приключила.