bTV Cinema посреща 2024 г. с 14 премиери, CINEMA X вечери с „Последен изход“ и завръщането на „Спасители на плажа“

Филмовият канал ще предложи неповторимо кино изживяване с третата част от поредицата „Фантастични животни“, екранизацията „MORTAL KOMBAT“, трилъра „Малките неща“ и др.

Реклама

Едни от най-новите кино продукции с участието на звезди от ранга на Дензъл Уошингтън, Джаред Лето, Рами Малек, Еди Редмейн и Сет Роугън ще направят телевизионната си премиера за България през януари в ефира на bTV Cinema. Филмовият канал на bTV Media Group ще подари несравнимо изживяване пред малкия екран с 14 нови заглавия.

 

Стартът на премиерния маратон всяка понеделник вечер ще бъде даден още на 1 януари от 21:00 ч. с третия филм от предисторията на поредицата за Хари Потър – „Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор“. Няколко години след събитията в „Престъпленията на Гринделвалд“ Нют Скамандър (Еди Редмейн) и компания се завръщат за още едно вълнуващо пътешествие в Магьосническия свят, където ще трябва да се изправят срещу могъщия Гелърт Гринделвалд. Дъмбълдор не може да го спре сам и затова поверява на Нют изключително важната задача да поведе безстрашен отбор, съставен от магьосници, вещици и един храбър мъгъл-сладкар. Те поемат на опасна мисия, в която се сблъскват с легион от последователи на Гринделвалд…

 

На 8 януари (понеделник) от 21:00 ч. своята телевизионна премиера за България ще направи „MORTAL KOMBAT: Филмът“ – екранизация, базирана на популярната видео игра. Главният герой – младият MMA боец Коул Йънг – е свикнал да се бие за пари и живее в пълно неведение за произхода си и наследството, което носи в себе си. Той също така няма идея защо императорът на Външния свят е изпратил убиец със свръхестествени способности по петите му. Скоро Коул се озовава в храма на защитника на Земното кралство, където започва своето обучение, за да може да се изправи срещу агресивните нападатели от Външния свят. Сега съдбата на човечеството е в ръцете на Коул…

 

На 15 януари (понеделник) от 21:00 ч. в ефира на bTV Cinema телевизионен дебют за България ще направи и криминалният трилър с участието на Дензъл Уошингтън, Рами Малек и Джаред Лето „Малките неща“. В него Уошингтън се превъплъщава в ролята на областния заместник-шериф Дийк, който е в екип със следователя от отдела в Лос Анджелис – детектив Бакстър (Рами Малек). Дийк има свръхестествен нюх за „дребните детайли“, но желанието му да заобикаля правилата изправя Бакстър пред дълбока вътрешна дилема...

 

Седмица по-късно – на 22 януари (понеделник) – от 21:00 ч. филмовият канал ще представи за пръв път в българския ефир фантастичния трилър „Космическа мисия“ от режисьора на „Дивергенти“, „Интервю с убиец“ и „Илюзионистът“ – Нийл Бъргър. В центъра на историята са 30 млади мъже и жени, които са изпратени със специалната мисия да населят нова планета. След като капитанът е убит при неизяснени обстоятелства, в младия екипаж се възцарява пълна анархия и всички се отдават на най-дивите си и първични импулси…

 

В последния понеделник от месеца – 29 януари – от 21:00 ч. bTV Cinema ще излъчи премиерно комедията „Американска туршия“ с участието на Сет Роугън. Лентата проследява живота на Харшел Грийнбаум (Сет Роугън) – беден работник, който имигрира в САЩ през 1920 г. с надеждата да осигури по-добър живот на семейството си. Докато е на работа във фабриката за производство на туршии, Хършел без да иска пада в саламурата и прекарва там цели 100 години. Когато се събужда в съвременен Бруклин, той открива, че не е мръднал, а единственият жив член на семейството му е праправнука му – Бен (също Сет Роугън) – вманиачен компютърджия, с когото Харшел трябва да намери общ език, въпреки че двамата са буквално от… различни светове.

 

От 6 януари (събота) в култовата рубрика на bTV Cinema CINEMA X започва излъчването на частите от емблематичната хорър поредица „Последен изход“. Всяка съботна вечер след филма в 21 ч. зрителите ще могат да проследят борбата за оцеляване на група приятели, изправени пред непреодолими и мъчителни изпитания.

В премиерния слот с изцяло романтични заглавия всеки вторник от 19:00 ч. bTV Cinema ще представи лентите „Мечтаната булчинска рокля“ (02.01), „В търсене на сродната душа“ (09.01), „Актрисата и каубоят“ (16.01), „Проект бебе“ (23.01) и „Съвършеният маникюр“ (30.01), а в петъците от 19:00 ч. почитателите на трилърите ще се насладят на четири нови филма – „Опасно гадже“ (05.01), „Не без сестра ми“ (12.01), „Всичко за дъщеря ми“ (19.01) и „Крадци“ (26.01).

От 15 до 21 януари зрителите на bTV Cinema ще могат да се насладят на тематична „Седмица Серийни убийства“ с интригуващи заглавия като „Империя на вълците“, „Крадец на животи“, „Серийни убийци“, „Пурпурните реки“ и др. Филмовите вечери от 21:00 ч. ще предложат несравнимо кино изживяване и с касови продукции като „Sucker Punch: Измислен свят“, „Леон“, „Смъртта на Сталин“, „Недосегаемите“, „Откуп“, „Среднощно преследване“, „Гран Торино“, „Последният ловец на вещици“, „Небостъргачът“ и др.

 

Специална изненада за ценителите е завръщането в телевизионен ефир на легендарния американски сериал „Спасители на плажа“ с Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън. Поредицата тръгва на 8 януари (понеделник) от първи сезон, а епизодите ще се излъчват всяка делнична сутрин по bTV Cinema.

Тагове: