Нови герои, промени в сюжета и още абсурдни ситуации в новия сезон на „Мутра по заместване“

Премиерните епизоди започват на 25 март и ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:30 ч. по bTV Comedy

Реклама

Четвърти премиерен сезон на „Мутра по заместване” започва на 25 март по bTV Comedy. Много промени в сюжета и вълнуващ развой на събитията за Олег Фомин (Димитрий Нагиев) очакват зрителите в новите епизоди на руския сериал, всяка събота и неделя от 22:30 ч.

Главният герой се забърква в нови проблеми, този път не в училище, а в драматичния театър в град Железногорск. Директорът на театъра е затънал в дългове, тъй като постановките, които се играят са безинтересни за зрителите. В съвършено новата обстановка бизнесменът с тъмно криминално минало  трябва да вдъхне нов живот на непознатото за него изкуство.

Не зрелище, а абсолютен финансов фалит се очаква да излезе на сцената на града, но дали Фома ще успее да го предотврати и да спаси актьорите от безработица и нищета? Пред Фома предстоят различни битки – тези с градската администрация, арт фестивалите и организацията на събития. Всичко това се случва в нелепото стечение на обстоятелствата за Фома, който търси изход от абсурдните ситуации, в които попада.

С промяната на локацията – от столицата Москва в значително по-малкото градче, зрителите ще си кажат „сбогом” с любимите Мамаева и Татяна, и ще се запознаят с много нови персонажи.

Отличната игра на любимия руски актьор Димитрий Нагиев гарантира смеха на зрителите, което става ясно от мащабния успех, множеството награди и високите рейтинги, които сериалът има в Русия. Героят Олег Фомин се превръща в сензация с огромна маса от фенове. Една от репликите на Олег се превръща в емблематичен цитат –  „Истинският мъж, ако наистина е истински,не трябва да го молиш за нищо. Той е задължен по рождение!”.

Вижте още снимки от сериала ТУК.

Вролята на Ернест Шиловский е народният артист на Русия Виктор Сухоруков, което е гаранция за нова доза силна игра в новия сезон. В ролята на антагонист на Фома е Георгий Кудренко, който прави дебют на малкия екран.

През 2015 г. „Мутра по заместване” е забранен за излъчване на територията на Украйна. В първите дни на излъчване сериалът достига 30% от аудиторията на Русия.