„Приятели“ се завръща от 15 ноември по bTV Comedy в забавната компания на „Двама мъже и половина“ и „Новите съседи“

Зрителите ще могат да се насладят и на премиерния комедиен сериал „Уиндзорите“, проследяващ с неподражаемо чувство за хумор живота на членовете на британското кралско семейство

Реклама

Какво му трябва на човек, за да бъде щастлив – разбира се, че приятели, съседи и роднини… От 15 ноември bTV Comedy ще ги поднесе накуп и ще зарадва зрителите с маратон от най-любимите им комедийни сериали. „Приятели“, „Новите съседи“ и „Двама мъже и половина“ обещават да доставят ударна доза забавление в делничните вечери в ефира на единствения по рода си български телевизионен канал, който вече 14 години предлага 24-часова позитивна алтернатива на динамичното ежедневие.

Един от най-култовите сериали за всички времена – „Приятели“ – се завръща от първи сезон в ефира на bTV Comedy от 15 ноември (сряда). Всяка делнична вечер от 19:00 ч. зрителите ще могат да си припомнят всички толкова забавни и емоционални срещи на безспорните любимци на публиката в цял свят – Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос – в емблематичното кафене „Сентрал Парк“. Освен в делниците, „Приятели“, който е носител на множество награди „Еми“, както и на „Златен глобус“ за най-добър телевизионен сериал, ще разтоварва зрителите на bTV Comedy и през уикенда – всяка събота и неделя от 14:00 ч.

Всяка делнична вечер от 20:00 ч. е ред за любимците от жилищна кооперация „Мирадор де Монтепинар“ – „Новите съседи“, които винаги будят усмивка с непрестанните си премеждия, раздори, скандали, любовни афери и турбулентни отношения. До единодушие по всякакви междуетажни и лични въпроси никога не се стига, а това е сигурна рецепта за конфузни ситуации и много смях. Скоро bTV Comedy ще изненада зрителите и с най-новите епизоди на испанската поредица, а в тях любимите съседи предстои да се преместят в нова сграда със смели очаквания и надежди. Дали обаче те ще се оправдаят, предстои да разберем… Уикенд маратоните на „Новите съседи“ са всяка събота и неделя от 17:00 ч., като всички сезони и епизоди са достъпни във видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

Емблематичният американски ситком „Двама мъже и половина“, носител на четири награди „Еми“, също отново е част от програмата на bTV Comedy и гостува в домовете на зрителите всяка делнична вечер от 22:00 ч., с маратони през уикендите от 15:00 ч. Насладете се на комичните взаимоотношения между композитора женкар Чарли (Чарли Шийн), неговия брат Алън (Джон Крайър) и малкия Джейк (Ангъс Т. Джоунс), които са изправени пред предизвикателството да „израснат“ заедно и да разберат значението на това да бъдеш „истински мъж“…

От 24 ноември (петък) bTV Comedy ще зарадва зрителите и с премиерния комедиен ситком „Уиндзорите“ (The Windsors), който представя живота на членовете на британското кралско семейство – такъв, какъвто никога не сте го виждали досега. Епизодите, изпълнени с неподражаемо чувство за хумор, ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч. и ще бъдат достъпни онлайн на VOYO.