Световното първенство по хокей на лед 2024 – пряко в ефира на RING и онлайн на VOYO

Домакин на първенството, което ще се проведе от 10 до 26 май, е Чехия, а участие ще вземат 16 страни

Реклама

Ледената страст отново е тук! Световното първенство по хокей на лед 2024 започва този петък (10 май), а bTV Media Group ще направи съпричастни зрителите с преки излъчвания на предстоящите срещи от играта, в която скорост, мощ и елегантност предизвикват удивителни изпълнения.

От 10 до 26 май най-добрите отбори ще развълнуват феновете със смела и непримирима битка, а върховното щастие на триумфа ще бъде само за един. Мондиалът при хокеистите се провежда всяка година, а тазгодишното издание ще се играе в чешките градове Острава и Прага.

Ексклузивно в ефира на RING ще бъдат излъчени най-интересните мачове от груповата фаза, която ще продължи до 21 май, и решаващите срещи от финалната фаза (23-26 май). Първенството ще бъде достъпно и за потребителите на онлайн платформата VOYO, където пряко ще бъдат излъчени всички 64 мача.

В надпреварата участват 16 отбора, разделени в две групи по осем. След изиграването на мачовете в групата, първите четири в класирането продължават към четвъртфиналите. След тях следват двубои на директна елиминация до определяне на световния шампион.

Участие в Световното първенство по хокей за мъже 2024 ще вземат Канада, Финландия, Швейцария, Чехия, Дания, Норвегия, Австрия, Великобритания, САЩ, Германия, Швеция, Словакия, Латвия, Франция, Казахстан и Полша.

Не пропускайте Световното първенство по хокей на лед 2024 – от 10 до 26 май в ефира на RING и онлайн на VOYO!

Тагове: ring

Последни

Реклама