.

Мая започва яростна война срещу Таня Стоева

Новите епизoди на "Седем часа разлика" се завъртат на 24 февруари от 20 ч. по bTV

В следващите епизоди на „Седем часа разлика”, тази неделя, 24 февруари, Тео ще разбере истината, че има вероятност да е заразен с ХИВ. След неволното откровение на Мая пред бившия й приятел, лошите събития в живота на момичето не свършват до тук. Тя ще открие пребития Слав във фургона и ще се обърне за помощ към Роки. Дъщерята на Таня Стоева е абсолютно убедена, че зад нападението стои майка й. Момичето е вече абсолютно сигурно, че трябва да отмъсти на съдийката и решава да разкрие какво знае за убийствата на фитнес инструктора Миро и генерал Лука Карлов не пред кого да е, а пред самия прокурор Иванов.

Междувременно, Таня успява да се срещне с Гончев

със съдействието на Иванов. Прокурорът обаче се възползва от възможността и подслушва разговора им. Какво ще научи той и дали откровенията между бившите работодател и подчинен няма да го наранят лично, ще стане ясно тази неделя от 20 ч. по bTV.

Отвъд океана Нина Роси е твърдо решена да разбере истинските мотиви зад желанието на Распутин да притежава 100% от "Избата"

Подробностите, които ще научи от съпругата на руснака, ще шокират българската певица, а откровенията на самия Распутин ще я накарат почти да му се присмее.

Роки за пореден път успява да измами баща си, но този път Милото вече е побеснял и не е готов да се предаде. Тази неделя, 24 февруари, ще разберем и кой е помогнал на момчето да откупи бара на баща си.

Най-нетърпеливите фенове на "Седем часа разлика" могат да видят епизодите още сега на voyo.bg. Всички нови абонати могат да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.

Коментирай
публикувай
  • Заповядайте на страницата ЛЮБОВ & 7 ЧАСА (фен клуб) за „Седем часа разлика“ във фейсбук: http://www.facebook.com/ljubovi7chasafenklub Заповядайте на страницата за „Фамилията“ във фейсбук: http://www.facebook.com/familiqta

  • Наистина, това с Распутин и отрязания пе*ис беше крайно излишно! Ако има още такива предстоящи сцени, се боя, че ще развалите сериала! .. Е, все пак другите сюжетни нишки са все още добри! Вярвам, че има хляб в сериала ,но с тези глупости... моля ви се! И по-добре вземете доснимайте 4 сезон, защото ще изгубите много! Този сериал ви е носил, носи, и ще носи добри рейтинги, не забравяйте! Нали целта ви е да правите качествени български сериали? Е, удръжте си на думата, моля!!

  • Няма ли кой да оправи руските реплики в сериала??? пълно е с грешки...не може "руснакът " Распутин, да говори като недоучил българин!