Антон Хекимян отваря дома си за зрителите на Антоновден в "Тази събота"

Посланикът на Великобритания у нас - Джонатън Алън, с последно интервю в България в "Тази неделя"

Реклама

В "Тази събота" на 17 януари от 8:00 часа в студиото при Мариана Векилска ще гостува експертът по Бизнес мотивация Тодор Саракчиев, който ще разкаже повече за проекта "Образът на предприемача в посткомунистическите държави" или как да превърнем хобито в бизнес. Инструкторът по гмуркане на всички известни българи - Христина Димитрова, ще обмени идеи с водещата и ще сподели със зрителите интересни факти от своите пътуванията и екстремните приключения.

Жени Марчева ще посрещне Ботьо Ботев, с когото ще разговаря за показните убийства от последната седмица и реформите в МВР, а с Велизар Енчев ще "разплитат" интригите в Парламента.

На дивана при Диана Любенова ще седнат култовите български актриси Гинка Станчева и Емилия Радева, за да разкажат неразказваните си истории. Водещата ще посрещне и Лидия Иванова, която ще разкаже как една българска красавица влиза битка за короната на световен конкурс в Америка.

На Антонов ден екипът на предаването ще гостува в дома на Антон Хекимян и ще проследи с преки включвания как протичат кастингите за четвъртия сезон на "България търси талант" във Варна и Пловдив.

За "Тази неделя" на 18 януари проф. Кременски ще покаже последни изследвания за генетичния произход на българите, а bTV и Уницеф ще продължат да разказват истории на деца от кампанията "Бъдеще без насилие".

Посланик Джонатан Алън ще даде последното си интервю в България при Жени Марчева, а журналистът Емил Кошлуков ще коментира събитията в Париж, бежанската вълна и спомените за януарските събития, които промениха България.  

Актирсата Елен Колева ще разкаже на Диана Любенова за новото начало в живота си, голямата си любов и битките в живота, а Калин Вельов ще разгорещи страстите в ритъма на горещите латино ритми.