.

За предаването

Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова са водещи на съботно-неделния блок на bTV "Тази събота и неделя".

Мариана Векилска
Снимка: Калин Щерев


Мариана Векилска разказва историите на обикновените герои на bTV, показва пътя към успеха на всички българи, за които говорят по света и представя любопитните новини от света през седмицата.

Жени Марчева
Снимка: Ладислав Цветков

 

Жени Марчева подлага на кръстосан разпит всички властимащи и кандидати за власт, провокира политиците и ни показва слабите и силни страни на всеки един от тях.

Диана Любенова
Снимка: Ладислав Цветков


Диана Любенова ни среща с лицата от световния и роден шоубизнес. Говори на четири очи с истинските знаменитости-  като Салма Хайек и Антонио Бандерас-  и  показва не само червения килим, по който вървят звездите, но и как Холивуд идва в България.  

Добре дошли на новия сайт btv.bg!

bTV.bg е с нов дизайн, който функционира като портал към видео съдържанието на bTV Media Group. На bTV.bg можете да гледате лесно и удобно програмата на bTV на живо, както и любимите си предавания и сериали веднага след ефир – на btvplus.bg, актуалните новини - на btvnovinite.bg, и най-новото от света на забавлението – на ladyzone.bg, bistro.bg и auto.btv.bg.

През мобилен телефон бързо и лесно можете да прочетете последните новини, да видите най-новите трейлъри или просто да гледате телевизия, когато и където пожелаете.

Благодарим Ви, че сте лоялен потребител на btv.bg. За идеи и коментари пишете на feedback@btv.bg.

Към сайта